Cautare

173 de rezultate pentru "happy tour" (2.96 secunde)
Si linia turistica Bucharest City Tour va avea traseul de baza doar intre Piata Presei si intersectia Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Bulevardul Natiunile Unite, de unde autobuzele vor circula pe Splaiul Independentei si pe la Piata Unirii.
3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3×3 EuroTour si din cel mondial 3×3 World Tour.
Sambata, 12 septembrie - Ofensiva asfaltului Start comun Cursa de sosea â€" Road Grand Tour & Campionatul National de Tandemuri - 8:00-9:30 Preluarea kiturilor de concurs, Esplanda Consiliului Judetean Calarasi (vis-a-vis Hotel Calarasi) - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START cursa sosea & campionatul national de Tandemuri - 14:00 Timp limita sosire Calarasi, finis - 14:00-14:30 Intrecerea prichindeilor (Str.
Sambata, 12 septembrie - Ofensiva asfaltului Start comun Cursa de sosea - Road Grand Tour & Campionatul National de Tandemuri - 8:00-9:30 Preluarea kiturilor de concurs, Esplanda Consiliului Judetean Calarasi (vis-a-vis Hotel Calarasi) - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START cursa sosea & campionatul national de Tandemuri - 14:00 Timp limita sosire Calarasi, finis - 14:00-14:30 Intrecerea prichindeilor (Str.
• De la terre a la lune - De la Pamant la Luna (1865) • Vingt Mille Lieues sous les mers - 20.000 de leghe sub mari (1869) • Le tour du monde en quatre-vingts jours - Ocolul Pamantului in 80 de zile (1873) • Voyage au centre de la Terre -- O calatorie spre centrul Pamantului (1864 ) • Un capitaine de quinze ans -- Capitan la cincisprezece ani (1877-78 )
"Saptamana aceasta incepem TRENUL PIERDUT" - TOUR 2013, partea I. Primul concert va fi in Bucuresti, in acelasi loc unde in urma cu patru luni am lansat noul concept PACT by Leo Iorga & Adi Ordean.
Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei dupa succesul Tour of the Universe din 2009-2010, turneu in care Depeche Mode a sustinut 142 de concerte, inregistrand vanzari record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.
Credem ca o sa iasa o seara foarte frumoasa." - Marian Mihaila, White Walls Evenimentul de sambata incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album ALTERNOSFERA, "Epizodia" - al patrulea din cariera, dupa "Orasul 511", "Visatori cu plumb in ochi", "Virgula".
Acesta este organizat de Project Events si face parte din "Rock‘n Roll Forever Tour 2013"! In Bucuresti, biletele pot fi gasite la:
Concertul de la Sochi a avut loc la Olympic Park si a facut parte din Rock ‘n Roll Forever Tour 2013, turneu care va trece si prin Romania, in luna decembrie!
Cu un public in continua crestere si transformand fiecare concert intr-o petrecere "on stage" de neuitat, trupa a reusit sa-si treaca in CV aparitii in cadrul unor festivaluri de top precum Vans Warped Tour, Lowlands sau Pukkelpop.
magazinele UMAN si SENIA din toata tara si de la agentiile Perfect Tour din toata tara (locatiile si adresele se gasesc online pe iabilet.ro/retea) Pretul biletelor este de 50 lei (achizitionare online) si 60 de lei (achizitionare in clubul Republic, din strada Selari nr.
Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour:
Biletele pentru concertul UNEARTH pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (UMAN, Senia, Perfect Tour) din toata tara la urmatoarele preturi:
Pachtele speciale si abonamentele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet - Magazinele UMan, Senia, Perfect Tour din toata tara dar si in Magazinul Muzica din Bucuresti si la sediul nostru din Pierre de Coubertin 3-5, Office Building.
- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru) - Magazinul Muzica (Senia) - Agentiile Perfect Tour - Str.
Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi gasite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour:
Tiarra (Ro) Profane Omen (Fi) Bloodway (Ro) Hatesphere (Dk) GOD (Ro) Finntroll (Fi) Paradise Lost (Uk) Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis pot fi gasite pe www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour:
6 decembrie - Club Fabrica - Aniversare 20 de ani de Armaghedon â€" bilete la 25 de lei in presale, 30 de lei la intrare 7 decembrie - Hard Rock Cafe - Lansare album Trup si Suflet Acustic Live - bilete la 40 de lei cu loc la masa (sau fara loc) si 60 de lei cu loc la masa in fata scenei Bilete pe www.iabilet.ro si in Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour Evenimente prezentate de METALHEAD.roRecomandate de Rock FM
Show-ul artistei va avea loc in data de 29 iunie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul mondial al artistei Resurrection Tour 2015.
google-analytics.com